Shqipëria e krenarisë, e besës dhe e mikut!

Shqipëria është padyshim një vend i mbushur me resurse të panumërta, por…

Më e dashura Shqipëri

Një perlë e vogël, por me shumë vlerë! E tillë është Shqipëria…

Shqipëri, e ëmbla Shqipëri!

Situata në të cilën ndodhemi është e vështirë për këdo, e mbushur…

24 orë në Kopenhagë

Në pranverë rizgjohen instiktet, rrjedhimisht edhe dëshira për të ndryshuar vendndodhje, ndaj…

Magjia e Bordosë

Historia ka treguar se Bordo është qyteti i verës, feston çdo festë…

Evropa e Romancës

Tetori, ky muaj shumë romantik që sjell me vete vjeshtën, melankolinë dhe…

Peruja e 7 ngjyrave

Shtatori është periudha më e mirë për të udhëtuar drejt Perusë. Ky…

Nazaret – Qyteti i Farit!

Portugali është një shtet ku mund të gjesh shumë kulturë, kulinari, histori…

Udhëtim në ishullin e Korsikës

Si një zgjatim i vijës bregdetare të mesdheut, Korsika përmbledh një kontinent…

Shqipëria, Perla e humbur e Ballkanit – Destinacioni numër 1 i 2018-ës, sipas National Geographic

Vendi ynë është përzgjedhur nga “National Geographic”, si vendi numër një për…

error: Content is protected !!