Risitë në frigoriferat SAMSUNG. Çfarë duhet të dini para se të blini.

Jeni duke menduar për të blerë një frigorifer? Pyetja që mund ti…

Telekom Albania tashmë zyrtarisht me drejtues të rinj

Kompania Telekom Albania nis sot një fazë të re në udhëtimin e…

ALBtelecom prezanton shërbimet dixhitale inovative të Lifecell.

ALBtelecom sapo na prezantoi bashkëpunimin që do revolucionarizojë komunikimin. ALBtelecom dhe Turkcell…

Programi më i ri i Apple në Neptun QTU po ofron eksperienca të reja për klientët

Bashkohuni me ne në daten 13 Shkurt në Neptun QTU te programi…

Aksionerët e rinj të Telekom: Po kërkojmë shqiptarë të suksesshëm!

Kompania e telefonisë celulare Telekom Albania, është blerë nga kompania bullgare “Albanian…

Menaxhim Lokal, Vizion Global! Elvin Guri dhe Spas Roussev me projektin ambicioz mbi telekomunikacionin…

Viti 2019 nis me një investim shumë të rëndësishëm në tregun e…

Kompania Bullgare, Albania Telecom Invest AD blen nga OTE, Telekom Albania për 50 milion Euro

OTE ka ndërmarrë një marrëveshje për të shitur të gjithë aksionet e…

Veza AIBA, çdo ditë me ju për 25 vite!

Një intervistë me Bora Çepelin, drejtoresha e marketingut në AIBA Group. “AIBA…

GATI. AL, të mbaron punë!

Ajo që konsiderohet në ditët e sotme si një ndër sfidat kryesore…

100.000 mijë të huaj blejnë prona në Shqipëri!

Jonian Antoni, Administrator/CEO i agjencisë Century 21 Albania, i ftuar në programin…

error: Content is protected !!