Ingrid Xhaja

Fundjava në prag dhe një ditë perfekte për chill out, pas orarit zyrtar të punës. Xhinset super trendy ngjyrë ushtarake, janë kombinuar me një këmishë lisho, duke krijuar një kontrast të ndjeshëm në këtë look mjaft interesant.