Modë, pasion dhe stil!

Industria e modës dhe e fashionit në vendin tonë është një seknë e re në të cilën sfilojnë, shumë aktor që mundohen të sjellin artin e tyre të përbërë nga ngjyra, materiale, prerje, kombinime, por mbi të gjitha shumë pasion. Në intervistën treshe të këtij muaji kemi sjellë tre dizenjatorë, tre stilistë të cilët vijnë nga eksperienca të ndryshme, por i bashkon dëshira për të eksperimentuar dhe për t’u shprehur përmes modës. Xhavid Novolani, Altin Mici dhe Jetmira Bejtullahu.

Për më shumë shfletoni Elegance.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code