Një playlistë më këngë të cilat do t’ju ngrenë humorin

Terapia më e mirë dhe më e lirë është pa diskutim muzika. Andaj, Elegance ju sjell një listë me këngë super pozitive, të cilat do t’ju ngrenë humorin, ose do t’ju mbajë në vibe shumë të mirë.


I Don’t Want It At All – Kim Petras

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Mark Ronson ft. Amy Winehouse – Valerie


Surfaces – Sunday Best 

Taylor Swift – 22

Diana Ross – I’m Coming Out

WALK THE MOON – Shut Up and Dance 

Beyoncé – Love On Top

Spice Girls – Spice Up Your Life

Whitney Houston – I Wanna Dance With Somebody

Pharrell Williams – Happy

Ain’t No Mountain High Enough – Diana Ross

B*Witched – C’est la vie

Abba – Waterloo

Queen – Don’t Stop Me Now 

Natasha Bedingfield – Unwritten

The Beatles – Here Comes The Sun

Mark Ronson – Uptown Funk 

Dua Lipa – Levitating