Një shtëpi plot lule, një shtëpi e lumtur.

Natyra shpërthen me magjinë e luleve dhe nëpërmjet tyre frymëzon çdo artist. Një prej tyre është edhe Nathalie Lete, e cila dy vite më parë bleu shtëpinë e saj të re dhe nisi ngadalë ta arredojë në një mënyrë speciale, natyrale dhe tejet të ngrohtë.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Fillimisht, lulet pushtuan njërën dhomë dhe Lete kuptoi se ky “pattern” jo vetëm e bënte të ndihej e lumtur, por ishte edhe një identifikues unik i shtëpisë së saj. Andaj, nisi ta zgjeronte edhe më tej këtë dekor special, veçanërisht në periudhën e COVID-19.

Tashmë, çdo kënd i shtëpisë është transformuar në një kopsht magjik, i cili përmban bimë të larmishme. Lulet i gjejmë në çdo pjesëz të shtëpisë: që prej derës kryesore, mureve, pikturave, shkallëve dhe kudo.

Ky arredim unik dhe tejet i ngrohtë i ka dhuruar Nathalie dhe bashkëshortit të saj ndjesinë e shtëpisë së lumtur, perfekte, si dhe paqe mendore.
Sipas tyre, është “një arratisje e këndshme” nga realiteti.

Tek natyra gjejmë prehje dhe pozitivitet, ndaj duo-ja e artistëve kanë menduar të krijojnë një hapësirë mbresëlënëse në ambientin e tyre.

“Marr shumë kënaqësi kur pikturoj shtëpinë dhe do vazhdoj ta bëj. Dua të duket bukur në çdo cep”, – shprehet Nathalie, ndërkohë që ne dhe bashkëshorti i saj e inkurajojmë dhe e dashurojmë idenë e saj.