Vjeshtë dhe Romancë, Elegance bio dhe plot stil

Elegance prezanton numrin më të ri dhe ofron kaq shumë! Një mozaik i plotë ngjyrash, tendencash, personazhesh dhe gjithçka nga bota e modës dhe kulturës. Do të lexoni eksperiencën e jashtëzakonshme të regjisorit Erenik Beqiri në Kanë, do t’ju dërgojmë në një udhëtim magjik në kantinat më të vjetra të Francës dhe pa harruar artin; do ju njohim me “Kurorë Guri”, ekspozitën plot simbolika të Markel Capos.

Për më shumë, shfletoni dhe shijoni Elegance!

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code