Prej vitesh tashmë, Aurela Hoxha ka vendosur emrin e saj në një piedestal në fushën e modës në vendin tonë. Kudo ku shkel, ajo shkëlqen, ndaj nuk kishte si të ndodhte ndryshe edhe me linjën e saj të luxury swimwear.
Nisur nga lidhja e modeles me modën, linja që mban emrin e kreatores, është një gjetje që përjetëson pasionin, ëndrrën dhe punën e Aurela Hoxhës. E dashuruar me stilin dhe feminilitetin, koleksioni i saj është një vepër arti!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!