“Kurorë Guri”, një jehonë për forcën e gruas shqiptare

Më 31 tetor, Kalaja e Tiranës çeli dyert për një ekspozitë shumë…

Masur, shumë larg të zakonshmes

Masur është një hapësirë e re në kryeqytet, një hapësirë që me…

Joan Kamberaj, lost in illusion

Ju prezantojmë Joan Kamberaj: një artist i ri, plot pasione, të cilat…

Një arkitekt në dy shekuj!

Ieoh Ming Pei është një prej arkitektëve me më tepër impakt të…

Të gjitha format e artit!

Ekziston një vend në Tiranën tonë të vogël, i cili i dedikohet…

Mes errësirës dhe dritës – Një ekspozitë nga Orion Shima

Një polumbar i veshur me kostumin e tij, është figura kryesore e…

The Space Gallery – Galeria e Finesës

Klasi i salloneve mondane dhe artit britanik të arred­imit nuk është më…

“Shfaqjet” Idlir Koka

Me Idlirin u takuam vetëm një ditë pas hapjes së ekspozitës së…

Arkitektura flet gjuhën e grave!

Arkitektura është arti dhe shkenca e projektimit të ndërtesave dhe strukturave. Një…

Hakmarrja e Kazanovës një roman nga Mira Meksi.

Shkrimtarja dhe përkthyesja Mira Meksi surprizon sërish në këtë edicion të ri…