Puthjet më romantike të ekranit

Sot, në Ditën e Shën Valentinit, kthehemi pas në kohë dhe ju sjellim puthjet më romantike në botën e kinemasë.


Greta Garbo dhe John Gilbert në “Flesh and the Devil” (1926).

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Vivien Leigh
dhe Clark Gable në “Gone with the Wind” (1939).


Cary Grant
dhe Katharine Hepburn në “The Philadelphia Story” (1940).


Humphrey Bogart
dhe Lauren Bacall në “To Have and Have Not” (1944).


Burt Lancaster
dhe Deborah Kerr në “From Here to Eternity” (1958).


Grace Kelly
dhe Cary Grant në “The Hand at the Collar” (1955).


Marilyn Monroe
dhe Tony Curtis në “Some Like It Hot” (1959).


George Peppard
dhe Audrey Hepburn në “Breakfast at Tiffany’s (1961).


Elizabeth Taylor
dhe Richard Burton në “Cleopatra” (1963).


Carrie Fisher
dhe Harrison Ford në “Star Wars Episode 5” (1980).


Harrison Ford
dhe Sean Young në “Blade Runner” (1982).


Leonardo DiCaprio
dhe Kate Winslet në “Titanic” (1997).


Ryan Gosling
dhe Rachel McAdams në “The Notebook” (2004).


Keira Knightley
dhe Matthew MacFadyen në “Pride and Prejudice” (2005).