Shija e detit në pjatën tuaj!

Restoranti më i ri në kryeqytet Drymades, me administratore Xheni Gjikuria, dhe…

Pije luksi 

Shampanja është e kudogjendur në kulturën tonë. Mjafton të sjellësh ndërmend filmat…

Receta nga Melograno

Të shijshme, të shëndetshme, një menu e pasur me ushqime të përgatitura…

Receta nga restorant Panevino

Shija perfekte italiane, vjen në restorantin Panevino, i pozicionuar ky në një…

Me shije diplomatike

Disa receta të shijshme, të realizuara nga mjeshtrat e kulinarisë, Alfio Rrotani…