“Gjeniu i Vogël” është një prej programeve që ka mbetur gjatë në kujtesën e shqip­tarëve. Ky program ka dhënë kontribut të madh në zbulimin dhe zhvillimin artistik me një ëndërr të përbashkët, muzikën. 15 vjet më vonë, Dorina Garuci është një prej këngëtareve më të kompletuara dhe i ka marrë zemrën publikut shqiptar që prej kur ishte një vogëlushe e ëmbël.

Që prej pjesëmarrjeve nëpër kompeticione muzikore dhe çmimeve me të cilat është nderuar, muzika e saj ka evoluar dhe ndryshuar, konceptet artistike gjithashtu, eksperienca e jashtëzakonshme nëpër shfaqje teatrale emocionuese dhe me shumë peshë për publikun, por jo mirënjohja që këngëtarja ndjen për vlerësimet e marra në fëmijëri. Të papërsëritshme, luftarake dhe shumë të dedikuar në punën e saj, Dorinën e kemi shkëputur paksa nga obligimet artistike për ta sjellë më pranë publikut, këtë herë me një intervistë.

Për më shumë shfletoni Elegance Mars, në të gjitha pikat e shitjes!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!