Veshur me petkun e së qeshurës edhe e vërteta më e hidhur zbutet! Këtë filozofi aplikon zhaneri i stand-up comedy, i cili po njihet gjerësisht edhe në kryeqytetin tonë. Tre djem plot humor dhe situata komike, në lokalet e Tiranës dhe në intervista ekskluzive për Elegance.

Për më shumë, shfletoni Elegance!