Shkëlqeni në çdo sezon!

Për femrat, çështja e kujdesit ndaj vetes dhe look-ut nuk vjen e ndarë me sezone, edhe pse çdonjëra do donte të kishte shkëlqimin e dëshiruar në çdo periudhë të vitit. Manikyrët janë një gjetje e duhur për të gjitha ato që duan të ndihen protagonist. Ja disa ide!

Burimi: Marie Claire