Si të kujdesesh për fytyrën pas rehatisë së festave?

Fundi i vitit është sinonimi i festës, ribashkimit me të dashurit dhe pjatave të shijshme. Por, sigurisht mos të harrojmë përkujdesin ndaj fytyrës, ndaj Elegance të sjell një artikull dedikuar kësaj çështjeje.
Cilat produktet të duhen për të gjitha hapat? Lexoji dhe zbuloji!


SISLEY
Për një fytyrë të pastër dhe të shëndetshme!
Çmimi: 99$

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


LANCOME
Uji i trëndafilit bën mrekulli në lëkurë. Na beso!
Çmimi: 49$


GUERLAIN
Oil water për të ushqyer lëkurën!
Çmimi: 94$


TATA HARPER
Fytyrë e hidratuar që shndërrit!
Çmimi: 130$


KIEHL’S
Vitamina C është pa diskutim një prej ushqyesve më të mirë.
Çmimi: 43$


Roll on Jade
Një kristal që të masazhon? Magji!
Çmimi: 44$