Në kërkimin për të njohur një figurë që do të mund të na ofronte një udhëtim në kohë, përmes objektivave, synimeve, pasioneve dhe fjalës së lirë, të gjitha përgjigjet na çuan tek figura e gazetarit. Një gazetar përmbledh në një tablo komplekse ngjyrash dhe dritë-hijesh, zhvillimet më të rëndësishme të vendit, dhe kjo ndodh përmes karrierës së tij. Ndaj kemi zgjedhur që këtë muaj të sjellin një rrëfim sensacional te Sokol Ballës.

Për më shumë shfletoni Elegance

Leave A Comment

Your email address will not be published.