Trendet e Pranverës

Për një siluetë joshëse dhe elegante, një koleksion veshjesh i dedikuar për stinën e Pranverës, vjen i realizuar nga stilistja Donjeta Macula. Sakaq, tendencat e fundit të modës rikthejnë fuqishëm këtë sezon materialin xhins, motivet e luleve, frudave, etj. Zbuloni cilat janë këto sugjerime…