Hidhen projektet e reja në platformën e parë dhe të vetme crowdfunding në Shqipëri, Smile.al

Dy projekte mjaft të bukura kanë startuar në platformën Smile.al. Këto projekte…

PËRFUNDON BLERJA E SPACECOM: 4iG HYN NË INDUSTRINË GLOBALE TË KOMUNIKIMIT HAPËSINOR

Grupi 4iG është investitori më i madh hungarez në Shqipëri, pas blerjes…

Konferenca përmbyllëse rajonale mbi programin e përbashkët të Bashkimit Evropian dhe Këshillit të Evropës demonstron përfitime për popullin e Ballkanit Perëndimor dhe Turqisë

BUDVA, 28 shtator 2022 – Përpjekjet e autoriteteve për të reformuar gjyqësorin,…

Platforma Smile mundëson ndërtimin e “Serës për fëmijët me aftësi ndryshe” të shkollës “Luigj Gurakuqi”

Prej më shumë se 1 viti, e para platformë crowdfunding në Shqipëri…

ALBtelecom & ONE drejt bashkimit

 Shqipëria, qendër strategjike për zgjerimin e 4iG në rajon Intervistë me Robert…

Magjia e iPhone 14 mbërrin në One Telecommunications!

Me datë 23 shtator 2022 ju ftojmë të eksploroni nga afër telefonin…

UET dhe Credins Bank bashkojnë forcat. Master në Fintech, i pari në Shqipëri

Master Profesional në Teknologji Informacioni aplikuar në Financë, i njohur në botë…

Credins bank mbështet Digital Nomad Festival!

Credins bank mbështet “Digital Nomad Festival”, aktivitet që vjen për herë të…

Zgjidh fuqinë e kombinimit me “One Super Familja”!

One Telecommunications & ALBtelecom, si pjesë e Grupit Hungarez 4iG, po bashkëpunojnë…

4iG FORCON KOMPANITË ONE DHE ALBTELECOM NË SHQIPËRI

Përzgjidhet ekipi drejtues që do udhëheqë integrimin e dy kompanive Pikat kryesore:…

error: Content is protected !!