Chanel vjen me aksesorë klasikë dhe bashkëkohorë

Gjithmonë besnike të klasit, elegancës, por në të njëjtën kohë duke përqafuar risitë dhe kontemporanen, Chanel sjell koleksionin e ri fantastik të aksesorëve.
Çanta, këpucë dhe elemente dekorative, të gjitha në një prurje super speciale.
Njihuni me prurjet e reja të cilat do të doni t’i blini menjëherë.

Raketa

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Kepucët

Golf

Gabrielle Wow

Bumerang

Basketboll