Disa ide si mund të vishni ngjyrën e momentit

Kur Pantone zgjodhi grinë si ngjyrën e vitit, të gjithë admirueset e stilit e përqafuan menjëherë tendencën e re, sepse të jemi të sinqertë, ngjyra gri është e kombinueshme, minimaliste dhe shumë elegante.
Në kostume, pallto, pantallona apo kudo, ngjyra gri ju tregon gjithmonë plot stil dhe klas.
Frymëzohuni me disa ide si mund ta vishni ngjyrën e preferuar.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code