Mbase do të duhet edhe një tjetër vit përpara se daenerys targaryen të shfaqet në transmetimet e hbo, por emilia clarke është tashmë nën prozhektorët e mediave rozë për dalejn e saj publike në faqet e “vanity fair”, përpara sezonit final të serioalit legjendar “game of thrones”. Clarke, jemi duke e ndjekur nën interpretimin e qi’ra në fimin “solo: a star wars story”, dhe pikërisht për këtë film edhe ka folur në intervistën për “vanity”. Ajo e konsideron këtë interpretim si një mundësi unike për një aktor që dashuron filmat kult dhe do të mbetet për shumë gjatë në memorien e publikut.

Për më shumë shfletoni Elegance

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!