Fustane fantastikë për stinën e preferuar

Vera po vjen më shpejt sesa mendonim, ndaj duhet të përgatitemi për blerjet esenciale. Elegance ju vjen në ndihmë me 10 fustane që do t’ju bëjnë ta dashuroni edhe më shumë stinën e nxehtë.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Saint Laurent

Ngjyra e zezë dhe materiali satin nuk ju braktisin kurrë!
Çmimi: 1,095$

Prada

Ky fustan duket si një tablo e mrekullueshme, me tone pastel.
Çmimi: 2,475$

Loewe

Asimetrikja nuk ka qenë kurrë më perfekte!
Çmimi: 2,167$

The Vampire’s Wife

Vitet ’20 nuk harrohen kurrë! Në memorien e të gjithëve do të mbeteni dhe ju me këtë fustan!
Çmimi: 579$

Akris

Super komod, mega stylish!
Çmimi: 766$

Zimmermann

Një kopësht përrallor në fustanin tuaj!
Çmimi: 654$

Lela Rose

Delikatesa ka një emër të ri, “Lela Rose”.
Çmimi: 1,280$

Paul & Joe

Pranvera shpërthen në dizenjon magjik të krijimit të “Paul & Joe”.
Çmimi: 483$

Anna Quan

Qëndroni elegante edhe kur zgjidhni komoditetin.
Çmimi: 525$

Miu Miu

I kuq, i shkurtër, i rrezikshëm!
Çmimi: 1,325$