Fustanet më të bukur me motive florale

Pashka ishte koha e përkryer për të nisur trendet e reja pranverore, të cilat si gjithmonë kanë motive florale, shumë të këndshme.

Që nga sugjerimi i Kendall Jenner, i cili me frudat, mëngët e fryra dhe të çarën elegante, pa diskutim do të kthehet në një tendencë të paharrueshme.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Reese Witherspoon

Kate Upton

 

 

Të njëjtën “traditë” ndoqi edhe Reese Witherspoon dhe Kate Upton, të cilat zgjodhën fustane shumë pranverore për të na paralajmëruar për ardhjen e stinës më të bukur. Epo, mesa duket, pranvera nuk vjen me një lule, por me një fustan me shumë lule.