Jeta e natës dhe pasioni për të kaluar disa orë në shoqërinë e njëri tjetrit i bën koktejlet më të pëlqyerat për t’u konsumuar dhe shijuar orëve të pasmesnatës në tiranë. Për të kuptu¬ar shtresat e “gust-ove” të një koktejli kemi intervistuar 3 prej bartenderave më të mirë në kryeqytet, Kristian Troçi, Evi Çali dhe Elsedio Huta. Ata i njohëm në eventin e organizuar nga Amaro Montenegro, po kësaj here jo vetëm që na tregojnë rreth punës së tyre, por kanë përgatitur edhe një koktejl special për ne.
Për më shumë shfletoni Elegance.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!