Ku mund të gjeni kristalet më mahnitës për miken spirituale?

Dikush tha “vibe pozitve”? Po, sepse sapo keni parë një kristal i cili përshtatet me aurën tuaj, shijet, dashurinë për veten, temperamentin, shenjën e zodiakut, e shumë të tjera.
Energjia e kristaleve kombinohet me energjinë personale duke krijuar një lidhje të re, shpirtërore.
Kristalet gjejnë përdorim kudo: në një bizhuteri fantastike, në tavolinën tuaj, në zonën e meditimit e gjetkë. Përdoren si dekor dhe si magnet për të mirat që universi ofron. Edhe nëse ju nuk e “përjetoni” fuqinë e kristaleve, ne e dimë që e keni një mikeshë spirituale, të cilën dëshironi ta suprizoni.
Për këtë, ju sjellim disa ide fantastike dhe dyqanet online ku mund të gjeni kristalet çudibërëse.


Varëse me Amethyst
“The Spirit Nectar” ofron një varëse kaq të veçantë, për vetëm 37.75$.
Ku e gjeni? etsy.com

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Peacock Ore
Nga Hawaii në dorën tuaj!
Çmimi: 11$
Ku e gjeni? etsy.com


The “Royal” Chakra
Kristalet që i përshtaten chakrave të ndryshme janë dhurata e duhur për miken që adhuron universin.
Çmimi: 55.55$
Ku e gjeni? etsy.com


Rose Quartz Point
Rose quartz është një prej kristaleve më popullore sepse shpreh dashurinë për veten, për të tjerët dhe fuqinë e shërimit të shpirtit. Tregoni vlerësimin tuaj me dhuratën e duhur.
Çmimi: 28.88$
Ku e gjeni? etsy.com


Roller me gemstone
Një masazh fytyre me gurin e preferuar? Një surprizë që nuk ju lë kurrë në baltë.
Çmimi: 30$
Ku e gjeni? shopaquariansoul.com


Mercury Retrograde Crystal
Fiks për miken që është e bekuar me intuitë të fortë dhe me “shqisën e gjashtë”.
Çmimi: 20$
Ku e gjeni? houseofintuitionla.com


Navajo Handmade Sterling Silver Bracelet me Turqouise
I bukur, mbrojtës, i çmuar!
Çmimi: 185.00$
Ku e gjeni? etsy.com


Varëse Rainbow Moonstone Moon
Sueprfuqia e hënës, e mishëruar në një varëse plot finesë.
Çmimi: 99.95$
Ku e gjeni? energymuse.com