Loewe sjell një koleksion mbresëlënës për interiorin

Jonathan Anderson, drejtori artistik i Loewe duket se është apasionuar me qeramikën dhe punimet me baltë. Projekti i tij më i fundit na sjell një kulturë tradicionale e cila rikthehet me shumë risi.
Loewe ka lanccuar një bashkëpunim shumë interesant me Sotheby, duke nderuar kështu dhe artizanët dhe punën e tyre të vështirë, por tejet mbresëlënëse.
Rezultati i këtij bashkëpunimi është fantastik dhe pa dyshim, një vlerë e shtuar në interiorin tuaj.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code