Pamje ekskluzive nga zyra e Jacquemus 

Një histori suksesi e pazakontë, si ajo e Jacquemus gjithmonë ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve, por sot, do të flasim specifikisht për zonën e kreativitetit të dizajnerit të talentuar.
Diskret, por kurrë i fshehur, Jacquemus ka gjetur balancën e duhur mes personalitetit të tij dhe krijimeve fantastike që i dhuron botës. Në fakt, si burim frymëzimi shërbejnë raportet e tij ndërpersonale, mes familjarëve, të dashurit, apo ikonave të preferuara: Pierre Cardin dhe Laetitia Casta.
Zyra e Jacquemus është mahnitëse dhe shumë pozitive, ndaj nuk habitemi aspak kur shohim krijime dhe punë fantastike nga e gjithë skuadra profesioniste e brand-it prestigjoz.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code