Paris Fashion Week: Një homazh fantastik për Pierre Cardin

#Cosmocorps3022 i dedikohet krejtësisht krijimeve mitike të Pierre Cardin, duke përfshirë frymën e tij eksperimentale dhe futuristike rreth modës.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

E mbushur me ngjyra, plot guxim dhe dëshirën për të risjellë vizionet e dizajnerit të famshëm, #Cosmocorps3022 është ndoshta sfilata më e bukur, e cila bën bashkë modën dhe shkencën.