Rigjallëroni stilin dhe njihuni me fustanet më të këndshëm pranverorë

Një lajm i mirë? Pranvera ka ardhur!
Një lajm edhe më i mirë? Sugjerimet tona për fustanet më in gjithashtu!
Në rreshtat e mëposhtëm do të gjeni disa modele të këndshëm, të cilët do t’ju bëjnë të kuptoni pse pranvera është stina më e bukur.


STAUD

Dashuria ndonjëherë ka trajtën e një fustani të tillë.
Çmimi: 275$

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

 


CLEOBELLA

Ky thesar i verdhë ka xheeepaa!
Çmimi: 248$

 


OPEN EDIT

Nuk dimë për çfarë të flasim më parë, për ngjyrën, prerjen, apo modelin?
Të gjitha janë fantastike!
Çmimi: 99$

 


LOVERS AND FRIENDS

E gjelbra do të jetë kudo këtë pranverë, ndaj përgatituni!
Çmimi: 178$

 


ABERCROMBIE & FITCH

Imagjinojeni tani këtë fustan, me një xhaketë prej lëkure! Gati të ecni plot stil?
Çmimi: 130$

 


BANANA REPUBLIC

Mos u çudisni nëse do të merrni vetëm komplimente.
Çmimi: 300$

 


PETAL AND PUP

Kombinimi fantastik, pamja juaj gjithashtu!
Çmimi: 80$

 


MISSGUIDED

Sinonimi i sofistikimit.
Çmimi: 78$