Promovimi i fragrancës “Libre”, një pasarelë e vërtetë mode

Një festë private, një aromë e paharrueshme dhe shumë-shumë stil në vetëm një vend. Njihuni me parfumin e ri të Yves Saint Laurent dhe paraqitjen e të ftuarve. Nën sloganin “I Am Free”, fushata më e re e YSL sjell ndjesinë e lirisë në një shishe ikonike.


Dua Lipa

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Derek Blasberg


Tina Kunakey


Camille Charrière


Olivia Culpo


Negin Mirsalehi


Valentina Sampaio