Red Zone

VALENTINO GARAVANI
E kuqja i jep zgjidhje çdo dileme! Për më tepër një fustan i kuq, i rrezikshëm dhe plot pasion e bën look-un tuaj perfekt!
Çmimi 5.567$

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

VALENTINO
Nëse keni menduar se nuk do të gjeni një palë sandale super komode dhe të bukura, jeni totalisht gabim, sepse Valentino është këtu për të ndryshuar mendimin tuaj!
Çmimi 1.195$

ATTICO
E kuqja nuk është dukur kurrë më bukur se në çantën e dizenjuar nga Attico! Gjithmonë zgjedhja më e mirë!
Çmimi 775.00$

TOM FORD
Buzëkuqi i kuq, mjeshtri i look-ut të përkryer dhe plot klas. Askush nuk e flet gjuhën e klasit më mirë se buzëkuqi Tom Ford!
Çmimi 55$

LEONOR GREYL
Nëse jeni lodhur prej parfumeve, Leonor Greyl ka zgjidhjen perfekte! Vaji i trupit ju fal shkëlqimin dhe aromën më seduktive që keni hasur.
Çmimi 266$