Si ta dekorojmë shtëpinë për Halloween?

Halloween është padyshim një festë e cila është marrë shumë seriozisht edhe në vendin tonë, andaj si sugjerim për një arredim horror, por edhe unik, ju sjellim koleksionin e ri të John Derian.
Duhet të dini se të gjitha objektet janë të punuara në mënyrë artizanale dhe koleksioni përfshin jastëkë, qirinj, stola dhe shumë objekte të tjera, të cilat do ta bëjnë shtëpinë tuaj të ndiejë në çdo skaj shpirtin e Halloween-it.
Derian bën magji me objektet e tij, njëkohësisht i jep shtëpisë një tjetër pamje, të përshtatshme me adrenalinën që të sjell frika.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code