Mademoiselle Fifi!

Vjeshta mbërriti në pasarelat e të gjithë botës e po ashtu në tapetet e kuqe të festivaleve të filmave. Ajo që vihet re është frymëzimi i viteve ’40, që kryqëzohet këndshëm me ngjyrat neon dhe plot jetë të ’80’-s së mbushur me disko dhe muzikë alternative. Kjo shkrirje duket se do të reflektohet edhe tek stili që do të shoqërojë të gjithë vjeshtën e 2018. Thuajse 3 dekada të përmbledhura në një stinë, ku detajet janë të mrekullueshme dhe fantazia nuk ka limite.

Për më shumë shfletoni Elegance.