Verë 1998!

Nëse ju kishte marrë malli për ngjyrat dhe aksesorët e viteve ’90, kjo verë do të jetë juaja. Gjithçka që të kujton filmin e famshëm “Baywatch” dhe hite si “The sing” nga Ace of Base, vijnë të interpertuara me mjeshtëri në këtë editorial të kuruar nga Endrit Mërtiri. E dallueshme influenca e atyre viteve nga ngjyrat e shumta dhe aksesorët e panumërt.

Fotografia: ENDRIT MËRTIRI
Hair & Make up: SUELA ÇANGU
Fashion Editor: KSELA LARA
Modele: ORIOLA MARASHI

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Për më shumë shfletoni Elegance