Dëshira për të qënë gjithmonë të veshur mirë dhe me stil është pa dyshim kënaqësi dhe kërkesë e kohës në të cilën jetojmë. Zgjidhja ideale është të miksosh shumë stile bashkë për të krijuar një look që të jetë i vlefshëm si për orët e paradites, po ashtu edhe për ato të mbrëmjes, sepse koha për t’u kujdesur për veten është e shkurtër dhe dëshira për t’u dukur bukur është e madhe. Editoriali i modës për këtë muaj është ai që bën për ju që ndiheni casual dhe me stil.

Fotografia: Endrit Mërtiri
Hair & Make up: suela çangu
Modele: Meg Luka
Fashion editor: Ksela Lara
Boutique Monopol, Grand Optika / Rruga: Ibrahim Rugova, ish-blloku

Për më shumë shfletoni revistën Elegance.