10 filmat më të mirë romantikë

Për romantikët e pandreqshëm, një listë me filmat më të mirë romantikë:


The Notebook (2004)

Puna dhe kënaqësia kanë krijuar gjithmonë një dashuri tërheqëse. Kimia e çiftit është kaq e fortë, sa do depërtojë edhe te ju.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

 


Love Jones (1997)

Nia Long dhe Larenz Tage, një çift fantastik i cili përjeton një dashuri që nuk mund të definohet.

 


Casablanca (1942)

Kur përmendim romancën, patjetër na vjen në mendje “Casablanca”, një prej kryeveprave të kinemasë. Larg fundit tipik, “Casablanca” është një ndër filmat më të mirë romantikë.

 


Pride & Prejudice (2005)

Sipas narrativës së Jane Austen, dashuria nuk është kurrë e thjeshtë. Në “Pride & Prejudice”, z. Darcy dashuron shumë Elizabeth Bennet, por përballet me disa sfida të vështira.

 


In the Mood for Love (2000)

Drama romantike, me ngjyra vibrante na sjell një histori ku lind një tension i paparë seksual. 2 fqinjë, një çarçaf, shumë intriga.

 


Titanic (1997)

Drama epike me në qendër dashurinë, fatmirësisht, nuk zhytet në “harresë” si vetë anija luksoze.

 


The Best Man (1999)

Sekrete dhe shumë kimi nën aktrimin e Taye Diggs, Sanaa Lathan dhe Morris Chestnut.

 


Roman Holiday (1953)

Vërtet Audrey Hepburn e ktheu “Breakast at Tifanny” në një fenomen, por William Wyler e bëri drekën, darkën dhe ngarjen e një vespe në rrugët e Romës një lëvizje kulturore.

 


Dirty Dancing (1987)

Muzikë soul, disa kërcime të guximshme dhe shumë dashuri, të gjitha në një film ikonik.

 


Moonstruck (1987)

Nicolas Cage dhe Cher! That’s amore!