Skenat më të bukura nga filmat e Wes Anderson

Filmat e Anderson janë momente të pastra të artit dhe poezisë. Karaktere shumë të gjetur, portrete tejet interesante dhe shumë ngjyra, plotësojnë tablotë fantastike të filmave të tij. Elegance ju sjell disa nga momentet më të bukura të krijimtarisë së regjisorit Wes Anderson.


The Grand Budapest Hotel (2014)

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Moonrise Kingdom (2012)


On board Darjeeling Limited (2007)


The Tenenbaum Family (2001)


Hôtel Chevalier (2007)


Castello Cavalcanti (2013)


Aquatic Life (2005)


The French Dispatch (2021)