Oriana Kurteshi: Një artiste e vërtetë

Me vetëm 500 dollar në xhep dhe një valixhe në dorë të…

Vip Saloti: Komoditet & Ngjyra

Mobilie me larmishmëri ngjyrash dhe forma tradicionale për të mobiluar çdo cep…

Të reja kuzhinë: Objekte funksionale

Dëshironi ta ktheni procesin e të gatuarit në art më vete? Përmes…

Zaha Hadid: Zonja e arkitekturës moderne

Dizajnet plot influencë dhe avangardë të Zaha Hadid janë sot një realitet…

Misteret e Arben Golemit

Piktura abstrakte me konture të theksuara, përthyerje e shkrirje të ekzagjeruara trupash…

Gazmend Leka: Ju rrëfej 34 mëkatet e mia

Mes miqsh në një lokal të vogël përbri Galerisë Kombëtare, Gazmend Leka…

Genti Korini: Një qasje religjioze në art

Ai i takon gjeneratës së re të piktorëve, atyre që respektojnë traditën,…

Vizioni ekologjik i arkitektes Jeanne Gang

Përzierja e natyrës me kulturën, e cila i përgjigjet mjeshtërisht mjedisit, në…

Animal Instinct

Natyra është frymëzim jo vetëm për stilistët…Një koleksion detajesh i jashtëzakonshëm i…

Stil Rustik

Një shtëpi e bukur nuk do të thotë vetëm komoditet, rehati, por…

error: Content is protected !!