Evropa e Romancës

Tetori, ky muaj shumë romantik që sjell me vete vjeshtën, melankolinë dhe…

Peruja e 7 ngjyrave

Shtatori është periudha më e mirë për të udhëtuar drejt Perusë. Ky…

Nazaret – Qyteti i Farit!

Portugali është një shtet ku mund të gjesh shumë kulturë, kulinari, histori…

Udhëtim në ishullin e Korsikës

Si një zgjatim i vijës bregdetare të mesdheut, Korsika përmbledh një kontinent…

Shqipëria, Perla e humbur e Ballkanit – Destinacioni numër 1 i 2018-ës, sipas National Geographic

Vendi ynë është përzgjedhur nga “National Geographic”, si vendi numër një për…

Bruges i përallave mesjetare!

Tashmë që pranvera erdhi dhe dëshira për të udhëtuar bëhet e madhe,…

Valencia, qyteti i artit dhe shkencës!

Valencia, qyteti i tretë më i rëndësishëm i spanjës me rreth 800,000…

Mavrova, 2764 metra për të prekur qiellin

Pasioni për natyrën, fotografinë dhe sportet ekstreme mund të jenë arsyet për…

Korça, destinacioni i katër stinëve

Nëse doni t’i shpëtoni monotonisë së qyteteve të mëdha, nëse jeni të…

Budapest, “Parajsa” e eksploruesve

Nëse keni në plan të vizitoni për herë të parë Budapestin, ne…

error: Content is protected !!