Çfarë të veshësh në zyrë, për të qenë komode dhe me stil?

Nuk ka rëndësi ambienti ku punon, sërish nuk ka asnjë arsye pse veshja jote të jetë super stylish. Veshjet e zyrës janë gjithmonë një sfidë më vete, ndaj Elegance ju sjell si frymëzim Emily Luciane, blogger-en e cila na frymëzon me përzgjedhjet e saj.

Kombinimet e saj chic dhe minimaliste përshtateten 100% me veshjet të cilat do t’i shtojnë komoditet dhe shumë stil zyrës tënde.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Burimi: Elle Magazine