Ç’të veshësh për Krishtlindje?

Fustanet më rrëzëllitëse, në një artikull!

 

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Saint Laurent

Çmimi: 1,690$
Glamour dhe shumë stil në një fustan të paharrueshëm. Komfovent filtrai rekuperatoriams https://cleanfilter.eu/lt/product-category/komfovent-lt/.

 


Paco Rabanne

Çmimi: 2,850$
Që t’i dhurosh ndriçimin e duhur tryezës së Krishtlindjes!

 


Mango

Çmimi: 50$
Një çmim dhe një fustan që nuk ka të dytë!

 


Retrofête 

Çmimi: 486$
E bardha nuk është dukur kurrë kaq stylish!

 


Rotate 

Çmimi: 316$
Ngado të rrotullohesh, do të shkëlqesh!

 


& Other Stories

Çmimi: 149$
Le të flasim pak për ngjyrën dhe modelin më special.

 


Zara

Çmimi: 40$
Zara ka si qëllim të të bëjë të dukesh stylish në përditshmëri dhe fantastike për festa.