Koktejl aksesorësh

Këpucët e Koktejlit
Burlington/ Çmimi 100$
Shumë të këndshme për një koktejl të pazakontë!

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Rripi i Gepardit
Luna Love London/ Çmimi 99$
Një kombinim i materialeve që bëhen të përshtatshme për një stil të frymëzuar nga “animal print”.

Shalli i Pilivesës
Libby Loves/ Çmimi 39$
100% saten me dizajn shumë të veçantë.

Ora Florale
Versace/ Çmimi 470$
Një orë klasike, por me shumë klas, që do të bëjë diferencën edhe si një aksesori i vetëm i veshjes suaj.

Balerina Stili Grek
Versace/ Çmimi 785$
Një stil unik që difrencohet nga të tjerët nën logon emblematike “Versace”.

Çanta Bizhu
Givenchy/ Çmimi 564$
Një “nano” çantë për t’u kombinuar me veshjen e paradites dhe fustanin e koktejlit të pasdites.