Makeup i duhur për vitin 2021

Tashmë që maska është pjesë e pandarë e përditshmërisë sonë, makeup ka kaluar në plan të dytë dhe e gjithë vëmendja është fokusuar te sytë.
Për vitin 2021, gjigantët e modës: Chloe, Dior, Valentino, Chanel, Versace dhe Dolce & Gabbana sjellin tendencat që do të dominojnë 12 muajt e ardhshëm.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code