Ajo vjen nga një familje Italo – Spanjolle, por e rritur në Provencën Franceze pranë Sant- Tropez. Ka studiuar modë, dizajn dhe histori arti në jug të shtetit gal. Më pas u zhvendos në Londër ku ju bashkua një kompanie që realizonin çanta lëkure me dorë. Ishte pikërisht ky momenti kur Aria Di Bari u njoh me dizajnin si një mënyrë jetese. Gjatë studimeve për dizajn dhe qepje “haute couture”, ajo realizoi një kërkim të thelluar rreth modës dhe vetëm pak vite më vonë rikthehet në Francë për të krijuar një blog të saj që i serviri publikut idetë dhe kombinimet perfekte.

Për më shumë shfletoni Elegance

Leave A Comment

Your email address will not be published.