Kisha Martin Luther, Austri

Veshja e jashtme e kishës është bërë nga pllaka çeliku tetë mm,…

Një projekt bashkëkohor

Tirana është një qytet ku gjen pak nga gjithçka, histori dhe art,…

Dekor pastel dhe motive artizanale

Një hapësirë e re në kryeqytet, ku një filxhan kafeje mund të…

Mes muzikës dhe filmit

Rrëfimi i artistes Gjilberta Lucaj  që ka bashkëpunuar me yjet e muzikës botërore…

Mjeshtrat e dritës

Filozofia e Henning Larsen Architects tenton të ndryshojë botën…Një përqasje ndryshe, me…

Vepër artistike nga Suzanne Nicoll

Më shumë se një tapet, kjo dizenjo ngjan si një telajo artistike,…

Sensi artistik i Anna Ninës

Për shkak të pasionit të pashoq për detin, si një udhëtare e…

Ndriço hapësirën

Jepini dritë ambienteve tuaja, duke zgjedhur llambadarin e duhur! Forma të veçanta,…

Driant Zeneli, artisti multidimensional

Mes lëmit të artit figurativ, e së fundmi botës së kinemasë me…

Impulset e reja të Erick van Egeraat

Cili është arkitekti i njohur hollandez, që po ndryshon spektrin e stilit…