9 resortet luksoze All Inclusive

Për pushime të paharrueshme, që do të mbeten gjatë në mendjen tuaj,…

Bukuritë natyrore të Amalfit

Çfarë të vizitoni: Bukuria natyrore e bregut të Amalfit është një legjendë!…

Plazh, rërë dhe diell në Tenerife

Çfarë të vizitoni: Ishulli Tenerife është i formësuar nga peizazhe surreale, të…

Plazhet më të bukura në botë

Ndjesia e pushimeve, na ka “pushtuar” të gjithëve! Por, shpesh destinacioni i…

Tenerife Spanjë: Plazh, rërë dhe diell

Çfarë të vizitoni: Ishulli Tenerife është i formësuar nga peizazhe surreale, të…

Pushime në Londër

Kryeqyteti britanik mbetet për shumëkënd një destinacion i dëshiruar për t’u mbërritur!…

Bordo, Francë: Toka e verërave!

Çfarë të vizitoni: Në mbarë botën, ky qytet është i njohur për…

Nisë në Francë, parajsa e Evropës

Vende për t’u vizituar: Është si dashuria e parë! Nuk mund t’i…

Bordo: Toka e verës

Çfarë të vizitoni: Në mbarë botën, ky qytet është i njohur për…

Nën qiellin e Toskanës

Nga periudha e etruskëve deri  tek ajo e romakëve të Rilindjes, Toskana…

error: Content is protected !!