Shtëpia ime, jeta ime!

Jo vetëm se arkitektura dhe dizajni janë fokusi profesional dhe pjesë e…

Rehatou me stil

Karrige ose poltrona, të cilat mund të pozicionohen në çdo kënd të…

Kulla TID. Një arkitekturë ambicioze

Projekti tejet modern dhe bashkëkohor i kullës TID, që ka një pozicion…

Art në mur

Po planifikoni ndryshime në ambientin e brendshëm të shtëpisë suaj?! Një zgjedhje…

Stili neoklasik i Hotel Diplomat

Ndryshimet më të fundit në hapësirën e brendshme të interiorit të hotel…

Oazi i relaksit në plazh

 Një shtëpi ideale në bregdet, është ambienti ku gjithkush do donte të…

AD Luxury Design: Vera në verandë

 Tarraca, veranda, oborre, kopshte, kuverta; përzgjedhja e AD Luxury Design për të…

Vip Saloti: Komoditet & Ngjyra

Mobilie me larmishmëri ngjyrash dhe forma tradicionale për të mobiluar çdo cep…

Të reja kuzhinë: Objekte funksionale

Dëshironi ta ktheni procesin e të gatuarit në art më vete? Përmes…

Animal Instinct

Natyra është frymëzim jo vetëm për stilistët…Një koleksion detajesh i jashtëzakonshëm i…

error: Content is protected !!