Ndiq muzikën e së premtes mbrëma, në JUTH App

Çfarë do të bësh në orën 20:00, në datën 9 tetor? A…

Regjistrohu tani dhe njihu me gratë më të suksesshme në fushën e marketingut.

Në kohët kur Covid-19 po sfidon jetën, karrierën tonë dhe po na…

Think Tech, konferenca e parë kushtuar karrierës së të rinjve.

Para 20 viteve, kur studioja në Holandë, gjithmonë ndiqja konferenca, forume dhe…

Glamoroze si Chanel

Kur flasim për stilin, nuk mund të mos kujtojmë Coco Chanel dhe…

2019 American Music Awards

24 Nëntori shënoi traditën e përvitshme të mbajtjes së American Music Awards….

Tirana mirëpret “Mbretin e Koktejleve”, Vasilis Kyritsis!

23 dhe 24 Tetori i këtij viti shënuan dy evente te jashtëzakonshme …

MVA 2019, Magic, Virtuoso, Amazing!

Gjithë sytë e botës u përqëndruan në eventin më madhështor të vitit,…

Albania Fashion Awards: Aritistët e pëlhurave në piedestalin e modës!

“Albania Fashion Awards” ishte emri me të cilin u pagëzua buzëmbrëmja që…

Shqipëria mirëpret shampanjën më unike në botë!

Cila është pija që mund të rikthejë energjinë tuaj dhe ta bëjë…

Coca-Cola Summer Festival 3, Be in tune with summer

Kjo ështe pikërisht ajo periudhe e vitit kur Coca-Cola Botling Shqipëria e…

error: Content is protected !!