Librat e muajit mars

Nëse po pyesni veten se ç’të lexoni gjatë muajit mars, Elegance ju…

Umberto Eco: Interneti u ka dhënë hapësirë budallenjve

Sot, më 19 shkurt, përkujtojmë Umberto Eco, një prej shkrimtarëve, filozofëve, kritikëve…

Libra të shkurtër, për muajin shkurt

Nëse po kërkoni disa tituj interesantë për të lexuar gjatë muajit, ju…

Librat më të bukur që flasin për modën

Industria e modës është një prej sektorëve më frymëzues në botë, e…

10 poezi nga Ismail Kadare, i cili sot feston ditëlindjen

Ismail Kadare është një prej kolosëve të letërsisë shqipe, i cili me…

Gjenialiteti i Alber Kamy në 10 shprehje

Një prej figurave më të rëndësishme të shekullit të XX-të është Alber…

6 shprehje nga Simone de Beauvoir që kanë revolucionuar feminizmin

Në artin e letërsisë, Simone de Beauvoir ka lënë një gjurmë të…

5 tituj shqip që duhen lexuar patjetër

Muaji i festave është gjithashtu muaji i duhur për të lexuar librat…

Një bibliotekë në nder të Haruki Murakami

Në Universitetin Waseda të Tokios, po dizenjohet një bibliotekë publike në nder…

15 librat që duhet të lexoni një herë në jetë

Librat janë arratisja jonë nga realiteti dhe bileta për të hyrë në…

error: Content is protected !!