Retro: Audrey Hepburn në 14 foto të paharrueshme

Një ikonë e stilit, gjithmonë e bukur dhe frymëzuese, Audrey Hepburn di të na inspirojë edhe në ditët e sotme, andaj ju sjellim 14 foto mahnitëse të bukurisë dhe klasit të jashtëzakonshëm të aktores së talentuar.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code